jenta bak bloggen

- Jeg har en del humørsvigninger. Noen dager er jeg oppe i skyene, og synes alt er bra, mens andre dager er jeg mer likegyldig til alt. Likegyldigheten har komt mer etter jeg flyttet, men prøver å ta det meste med et smil og ønsker å bo i skyene permanent.

- Jeg er ganske "random". Jeg snakker og handler før jeg tenker, noe som til tider fører med litt rare blikk og dumme minner. Heheh.

- Jeg er egentlig ganske limt inn i barneverden. Jeg vil ikke bli eldre, liker ikke vokse opp, elsker disney, elsker å sove inne hos mamma, elsker å være barnslig. Det er nok den store verden jeg snart skal trø inn i som skremmer meg, jeg likte tryggheten jeg hadde rundt meg. 

- Jeg hater å gå uten sminke. Jeg viser meg aldri helt uten sminke til andre enn familen min. Jeg føler meg så uvel, og ekkel. 

- Jeg kunne bodd i slaskeklær. Hettegensere og joggebukser har alltid vært mine favoritt klesplagg. Jeg elsker klær som ikke strammer rundt meg. I slaskeklær føler jeg meg fri og mye mer vel.

- Jeg bryr meg alt for mye om hva folk synes om meg. "Synes de dette bilde er stygt?" "Vil det få nok likes?" "Synes de jeg oppfører meg teit nå?" "Hva skal jeg gjøre for å bli bedre?" "Vil dette gjøre slik at flere vil like meg?" "Er denne buksa fin nok?" "Er dette kanskje litt for mye herming?" +++. Slike tanker går gjennom hodet mitt flere ganger til dagen, og det er så irriterendes. Vi lever i en verden hvor den noen ganger føles umulig å være bra nok.

- Jeg har klart å holdt meg for snop, chips og brus i en uke. Må ha vært den sunneste uken i mitt liv! 

- Jeg missliker når folk begynner å skrive noe, eller hinter til noe, men avslutter det med "Glem det". Jeg driter i om det var viktig eller ikke, har du begynt skal du avlutte det også.

- Jeg elsker når folk føler seg trygg i nærheten av meg. Jeg vil aldri personer noe vondt, og det å sitte et smil på munnen til en person betyr utrolig mye for meg, uansett hvem det gjelder.

- Jeg kan virke litt overlegen før personer kjenner meg, det vet jeg. Jeg må beklage om jeg ikke er den jenta som tør å gå å snakke med alle, og kanskje holder meg mest til mine. Jeg mener heller aldri å fremstå som bedre enn noen andre, fordi det er jeg ikke. Jeg er bare usikker på meg selv, og føler meg ikke alltid god nok til å snakke med folk jeg ikke kjenner. Igjen kommer punktet ovenfor inn: "Jeg bryr meg alt for mye om hva folk synes".

Selv om du nå kanskje vet noen få fakta om meg har du ingen rett til å dømme meg - you know my name, not my story.

Fortell meg tre fakta om deg! 

1 kommentar

lenandersen

19.08.2012 kl.18:18

kjente meg igjen i nesten alle av de hahha :D spesielt den med at eg og seie mye random og bryr meg altfor mye om ka andre tenke!

Skriv en ny kommentar

Linn

19, Sandnes

Du er nå kommet innpå bloggen til en sprudlende jente på 16 år.

hits