Litt irritasjon på morgenkvisten

Jeg irriterer meg over når folk ligger ut et bilde av seg selv på facebook, og skriver under bildet: "Dette var ikke så fint, måtte bare ligge ut et" eller "Det er egentlig stygt".. Du hadde ikke lagt det ut om det virkelig var så gale. Finn dere en bedre måte å få oppmerksomhet på, vær så snill. 

Når jeg forteller hvordan jeg har det og folk sier "ja, jeg skjønner" NEI du skjønner faktisk ikke. Uansett om vi kanskje har vært i samme situasjon, skjønner du ikke hvordan jeg har det, hvordan ting er i MINE øyne. Men for all del, takk for støtten.

Når jeg ser film og folk spør "Så du det?", neeeeeei, jeg satt å stirret i bakken, jeg. Hold kjeft å la meg se filmen.

Når jeg sitter i bilen og blar gjennom radiokanaler uten å finne noe som helst å høre på, og når vi omsider er fremme, først da kommer en bra sang på. Noen ganger føler jeg radioen gjør det med vilje.
 


Når folk hele tiden "dør" over ting de synes eg morsomt. "ahahahhah, jeg dør" "Jeg dør, fysøren ass, hahahah" Greit nok at dere har opplevd noe morsomt, men HVOR MANGE GANGER SKAL DERE DØ? YOLO, liksooom.

Når vi ikke har noe god mat hjemme. Jeg går til kjøleskapet ca. ti ganger til dagen, i håp om å finne noe godt å spise. Men neida..

Når folk spammer facebook med hele sin livshistorie. "Jeg gren idag" "Nå spiser jeg frokost, ost og brød, nam" Jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre om hva du driver med sekund for sekund. Om jeg faktisk hadde lurt kunne jeg ha spurt, noe jeg desverre ikke kommer til å gjøre.

Når et tema blir diskutert og jeg har noe morsomt å fortelle, men før jeg kommer til ordet har vi byttet tema. Og om jeg tilslutt får ordet, har jeg mest sannsynlig glemt det, eller så er det veldig upassende i det nye temaet.

Når jeg har skrevet noe jeg selv ser på som et faktisk bra innlegg, og blogg.no begynner å kødde med meg. Eller så er det bare meg selv å skylde på. Men uansett når ting skjer slik at jeg kommer innpå en ny sider og alt det fantastiske jeg hadde brukt tiden min på å skrive, blir slettet.

Hva irriterer deg? 

3 kommentarer

Lisasinblogg

19.11.2012 kl.09:46

myerart! Ha en fin dag vidre, gjerne delta på linkerunden min <3

Karoline - Tegneserieblogg

19.11.2012 kl.09:47

HAHAH! Kjenner meg sånn igjen i dette her! xD

Huff.... livet er ikke enkelt, haha xD

Linn

19.11.2012 kl.10:44

Karoline: Hahah, det har du rett i! Men er vel så vanskelig man gjør det til selv :-D

Skriv en ny kommentar

Linn

19, Sandnes

Du er nå kommet innpå bloggen til en sprudlende jente på 16 år.

hits